News

UPDATE CORONA

donderdag, 07 mei 2020

corona update web

 

Vanaf 11 mei mogen de winkels terug open.

 
De outlet in Blankenberge is terug open op 11 mei. De outlet is open telkens op maandag en vrijdag. 
In de outlet kan je alles bestellen van ons huidige assortiment. De klanten worden 1 voor 1 binnengelaten in de winkel. Een afspraak maken of bestelling plaatsen kan in Blankenberge via 0479 669171 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De toonzaal in Oostende is terug open op 12 mei. De toonzaal is open van dinsdag tem zaterdag.
We volgen de regels en laten maximum 20 klanten toe met een maximum bezoek tijd van 30 min.
Professionele klanten die in de toonzaal hulp nodig hebben of particuliere klanten die projecten willen bespreken, graag eerst een afspraak maken via 059 704070 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Professionele klanten, die weten wat ze nodig hebben:
Bestellingen eerst doorgeven via 059 704070 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nadien word je ingelicht als de goederen opgehaald kunnen worden in ons magazijn in de Archimedesstraat.

Zalig Pasen!

vrijdag, 10 april 2020

pasen

Wij wensen iedereen een gezond pasen! Op paasmaandag zijn we gesloten, op dinsdag zijn we terug beschikbaar.

Bestellingen plaatsen kan nog steeds:
Particuliere klanten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Professionele klanten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info Coronavirus

donderdag, 19 maart 2020

Door het Coronavirus willen wij ook rekening houden met social distancing. Hierdoor zullen een aantal van onze werknemers van thuis uit werken.

Wij blijven beschikbaar voor onze klanten.

Heb je als professionele klant specifieke vragen? Je mag je steeds wenden naar de vertegenwoordiger verantwoordelijk voor uw regio.
Vragen over uw bestelling? 059270470 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over betaling en facturatie? 059270471 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Particuliere klanten die willen de showroom bereiken, dit kan via het volgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Algemene informatie aanvragen mogen zoals gewoonlijk steeds gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Erratum catalogus p 298 (led strip 3428201)

woensdag, 24 april 2019

Op pagina 298 van onze huidige catalogus (editie 2019) staat een fout.

De accessoires bij led strip 3428201 zijn niet voor deze led strip geschikt, deze kunnen enkel gebruikt worden met led strip 3428200.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Batibouw 2019

donderdag, 21 februari 2019

A abati cover 2019

 

Ook dit jaar vind je ons terug op Batibouw in de "Light Avenue", stand LA01, van 21 februari tot en met 3 maart.

De Light Avenue is een specifiek ontworpen onderdeel van de beurs enkel voor verlichtingsproducenten.

design & implementation by e2e NV