Wij kiezen voor ecologisch verantwoorde en personaliseerbare verlichting!

dinsdag, 28 maart 2017

Aandacht voor ecologie en de impact op het milieu krijgt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijkse leven. Daarbij mag ook de aandacht voor ecologische verlichting in je woning niet ontbreken!

We sorteren afval, rijden rond met ecologische wagens en zijn op de hoogte van de opwarming van de aarde. Maar letten we ook op het verbruik van onze verlichting? Bij Fantasia zetten we ons steevast in voor ecologisch verantwoorde verlichting. Door de opkomst van led zijn we erin geslaagd om het verbruik van onze verlichting drastisch te doen dalen. Een mooi voorbeeld hiervan is de ‘NYSIT’, een modern toestel met dimbare led lampen met een laag verbruik, maar een hoog rendement.

Waar het verbruik van één lamp vroeger 50 Watt telde, is dit dankzij led gereduceerd naar ongeveer 1/10 van het verbruik per lamp. Dit betekent dat een verlichtingstoestel zoals de Nysit een totaal verbruik heeft dat 10 maal lager ligt dan een gelijkaardig model van vroeger, een hele impact op jouw elektriciteitsfactuur dus!

nysit modellen

Dankzij de vele mogelijkheden van de Nysit kan jij jouw verlichtingsarmatuur personaliseren. Zwart met wit, volledig wit, … of misschien pas je zelf graag de lamp verder aan? Alles is mogelijk! Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden!

customs groot

Meer info over onze verlichting? Ontdek onze volledige catalogus. Leuke ideetjes voor een gepersonaliseerd armatuur? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en ontdek hoe mooi jouw armatuur kan zijn!

 

geometry detail groot

 

schelp detail groot

design & implementation by e2e NV