Licht Advies

Op afspraak kan u terecht voor lichtadvies bij onze verkopers. Deze zullen u op professionele wijze helpen bij het kiezen van de beste lichtoplossing voor uw probleem.

Voor woningen en tuinen in de privé sfeer, vragen wij u om met uw plan naar onze showroom te komen. Ter plaatse wordt alles met u overlopen en worden geschikte armaturen aangeduid. U krijgt advies over de best te gebruiken lampen in elke aparte situatie, hoe energie te besparen, hoe accenten te leggen,... De uiteindelijke keuze van de armatuur blijft wel bij u!!!
Contacteer ons voor meer informatie omtrent dergelijk advies onze verkopers.
Voor grotere projecten in de professionele sfeer (winkel, restaurant, bureel, bedrijf, parking, ...) kan een lichtplan opgemaakt worden door onze lichtadviseur. Deze projecten worden meestal met de computer berekend. U krijgt dan een virtueel idee van hoe Uw project er zal uitzien. Een voorbeeld van zo''n LICHTBEREKENING vindt U hieronder. Ook dit kan enkel op afspraak!!!

Contacteer hiervoor onze projectdienst via de contactpagina.

 

optiek render

optiek licht render

 

Lichtberekening met de computer:

Voor grotere projecten waar de lichtintensiteit belangrijk is, kunnen wij met de computer een lichtberekening maken. U kan dan op het scherm een virtueel beeld zien van het resultaat. De ruimte kan aangekleed worden met meubels, deuren, trappen, ... Op de bijgaande illustratie ziet U een voorbeeld van een virtueel beeld van een winkel en een simulatie van de lichtsterkte.

design & implementation by e2e NV